Totale afdracht aan de Tour du ALS: € 48.333,66.

dinsdag 29 mei 2012

Het gaat beginnen!

Het gaat nu echt beginnen! Vanochtend om 4.30 uur is een bus met 8 fietsers vertrokken naar Frankrijk.
De tweede bus met de overige fietsers en het begeleidende team + de vrijwilligers vertrekt in de loop van vanavond. Zij sluiten zich morgen tegen de middag bij de eerste groep aan.
Ter voorbereiding op de zware dag - vrijdag - zullen de fietsers woensdag en donderdag een niet al te zwaar trainingsprogramma afwerken. Fietsen in de bergen leer je tenslotte alleen maar in de bergen. En je wordt er met de dag sterker.
Ik heb voor hen een paar routes uitgezet met daarin enkele kuitenbijtertjes - voor de Twickeltrappers onder ons: rimpels op de kaart - maar waarin ook nog ruimte is voor sightseeing. Geen inspanning zonder ontspanning, zullen we maar zeggen.

Verslaglegging.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk verslag te doen van zowel de voorbereiding als van de Tour du ALS. De deelnemers gaan proberen om via internet of e-mail dagelijks hun verhaal en foto’s te versturen zodat ik ze kan verwerken in dit weblog. Hopelijk zijn er goede internetcondities, daar wil het in Frankrijk helaas nog wel eens aan schorten.
Bovendien probeert de organisatie van de Tour du ALS via een live stream rechtstreeks verslag te doen van het evenement.
Blijf dit weblog volgen om op de hoogte te blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten