Totale afdracht aan de Tour du ALS: € 48.333,66.

maandag 9 april 2012

Mathijs aangereden!

Shit happens... 
Dat fietsen een niet helemaal ongevaarlijke bezigheid is, weet iedereen wel. Mathijs heeft dat vanmorgen helaas nog eens ondervonden toen hij op zijn gewone fiets werd aangereden door een auto.
Totaal onverwacht kruiste de auto zijn pad en ondanks dat Mathijs al zijn fietservaring in de strijd gooide, was een botsing onvermijdelijk.
Het gevolg was dat de fiets onder hem vandaan is geslagen en dat hij in de lokaal aanwezige vegetatie tot stilstand kwam. Gelukkig voor hem heeft hij niets meer opgelopen dan een paar blauwe plekken, wat vast zittende doorns, hier en daar wat straateczeem en een gedeukt imago.
Na een bezoek aan een fysiotherapeut kon hij opgelucht melden dat door dit avontuur zijn deelname aan de Tour du ALS niet in gevaar is gebracht.
De deuk in zijn imago bleek achteraf wel mee te vallen en de schade aan zijn fiets wordt een leuke uitdaging voor de verzekering.

4 opmerkingen:

  1. Arnold Boswinkel9 april 2012 om 16:14

    Hoe laat is dit ongeluk gebeurt ?
    Heeft het misschien met alcohol te maken ?

    Arnold

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik drink niet of nauwelijks dus verkeerde conclusie.
      Was rond schaf tijd. Kreeg alleen geen eten maar een
      auto in mijn maag.

      Mathijs

      Verwijderen
  2. ik hoorde dat hij zelfs over de vooruit 'vloog' en in de vegetatie belandde. je moet een gewone fiets ook niet gebruiken als racefiets, daar krijg je ongelukken van!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bart misschien moet je wat beter luisteren als ik je wat vertel. De vader van sanne die in de bijrijders stoel zat zei dat ik zelfs de ruit had geraakt (zijn dochter kon dit niet bevestigen). Ik zou het niet weten.
      Wat ik ook vertelde was dat ik zo traag als een slak ging waar ook zij het mee eens waren. In ieder geval toen voor de verzekering weet je maar nooit wat ze zeggen.

      Verwijderen