Totale afdracht aan de Tour du ALS: € 48.333,66.

donderdag 6 juni 2013

Dag 4, woensdag 5 juni.

Hierbij een berichtje van Etienne over zijn voorbereiding op de grote dag van vrijdag 7 juni.




Hi Ben,

Hier nog een kleine update van basecamp 1.

Gisteren was het doel de mt Ventoux 2 keer te beklimmen. De eerste keer vanuit Bédoin waarna afdalen naar Sault en dan voor de tweede keer vanuit Sault.
Na een onwaarschijnlijke martelgang door de bossen met tussen de 8 en 10% stijging waar geen eind aan komt, kwam ik eindelijk in Reynard aan voor een welverdiende cola. Ik weet ik niet hoe lang ik op Vince heb moeten wachten naar dat zal wel gevoelsmatig zijn geweest, want het was koud en bewolkt. Vince met zijn ervaring zag al gelijk dat de weg naar Sault was afgesloten. Dit werd later op de top ook bevestigd.
De laatste 6 km naar de top gingen fluitend. Voelde echt goed voor de 2 de klim. Door het asfalteren van de weg naar Sault zijn we een alternatief gaan zoeken. Grotendeels de klim terug afdalen en iets voor het eind rechts via Fassal richting Sault als het ware halverwege de berg. Vanaf daar de klim naar de gorge pakken en via de gorge terug naar basecamp. Al met al een mooie tocht. 110 km met 2400 hoogte meters. We zijn er klaar voor. Vandaag een rustdag en morgen ertegenaan.

Groet Etienne. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten