Totale afdracht aan de Tour du ALS: € 48.333,66.

donderdag 13 juni 2013

Tour 2013.

Natuurlijk mag een dankwoordje van onze captain niet ontbreken. Hieronder kunnen jullie dat lezen, uit het hart gegrepen. 

Beste mannen en vrouw,

De tour van 2013 zit er al weer op en ik denk dat we trots mogen zijn op wat we hebben bereikt. Zowel in sportief en zeker ook in financieel opzicht. Als je bedenkt dat het dit jaar lastiger was dan in 2012 en zet dan de feesten en de spinningmarathon er tegen af. Mooie gebeurtenissen, hoewel ik over Utrecht niet kan meepraten, maar gezien de ‘bierbonus’ moet het er daar stevig aan toe zijn gegaan. De braderie was leuk voor een keer, maar blijkbaar niet de juiste plek.

En sportief gezien zijn we met sprongen vooruit gegaan. Deels door beter materiaal (Mart volgend jaar niet weer een nieuwe fiets kopen hé) en deels door ervaring. Want zo langzamerhand krijgen we het wel in de vingers. En wat te denken van zo’n mooie voorbereiding in de Teutoburgerwald. Mooi weer, prachtig parcours en prima appelgebak. En daarna de tripjes in Frankrijk. 
Ben bedankt voor de mooie routes die je hebt uitgekozen. Die canyon was wel even heel tof. Trouwens de rest ook.

Voor mezelf sprekend heb ik een geweldige week gehad. Fietsen voor Ben en het goede doel is heel inspirerend en heel mooi om dat samen met jullie te doen en natuurlijk Marita en de anderen. Als er voor 2014 animo is om weer aan de Tour du ALS deel te nemen en de Col de La Madeleine te gaan bedwingen, ben ik zeker van de partij. Dan weten jullie dat vast.

Nogmaals bedankt voor een mooie week.
Groeten Shane


Geen opmerkingen:

Een reactie posten